Би ни било драго да контактирате со нас!

Пратете ни  e-mail преку нашата контакт форма подолу,
или пратете ни  e-mail директно на

info@hemiprodukt.com.mk

hemiprodukt-slika

Штип

Индустриска зона Македонка 50,2000 Штип,Македонија

Тел: ++389 32 388 725
Мобилен: ++ 389 70 345 200,++ 389 78 311 323,
E-mail: info@hemiprodukt.com.mk

Тука сме за вашите прашања

Ве молиме прашајте не,со задоволство ќе ви биде одговорено во најкраток временски рок.