about
“Хеми Продукт е компанија со повеќе од 20 години искуство во индустријата со бои за печатење,работиме со најнови технологии и најнови продукти,со големо внимание на квалитет и безбедност за околината.”
ТЕКСТИЛ

ТЕКСТИЛ

Бои за текстил видете ги нашите производи за печатење на текстил Скринтекс П,Скринтекс ТР,Еластилеткс,Скринпласт и Аквапласт.
ПВЦ

ПВЦ

Хеми Продукт е единствена компанија во Македонија која се бави со производство на ПВЦ бои.
ПЛАСТИЗОЛИ

ПЛАСТИЗОЛИ

На база на разредувачи со врвен квалитет
ОСТАНАТИ ПРОДУКТИ

ОСТАНАТИ ПРОДУКТИ

Останати продукти: Разредувачи за ПВЦ,Емулзии и уцврстувачи за истата,Лепак за подлога