СКРИНПРИНТ ХР

БОЈА ЗА СИТО ПЕЧАТЕЊЕ НА ВОДЕНА ОСНОВА

Еднокомпонентна транспарентна боја или покривна по нарачка.Се користи за печатење на хартија и картон. Сушење:На собна температура или со топол воздух. Пакување:Пластични канти од 1кг. 6кг. 18кг. Складирање:Да се чува во добро затворена оригинална амбалажа на температура од 5º до 25º Ц.