СКРИНПРИНТ ПЕ

БОЈА ЗА СИТО ПЕЧАТЕЊЕ НА ВОДЕНА ОСНОВА СО ВИСОК СЈАЈ

Еднокомпонентна транспарентна или покривна боја  по нарачка.Се користи за печатење на ПЕ и ПП фолии и други синтетски материјали,хартија и картон. Напомена:За печатење со оваа боја на ПЕ и ПП материјали,на истите мора да е направена корона третман обработка(бомбардирање). Сушење:На собна температура или со топол воздух. Пакување:Пластични канти од 1кг. 6кг. и 18кг.Складирање:Да се чува во добро затворена оригинална амбалажа на температура од 5º до 25º Ц.