ВИНИЛСКРИН

ПВЦ СЈАЈНА

Само за професионална употреба

Еднокомпонентна покривна боја за сито печатење на ПВЦ,Полистирен,АБС и други слични материјали.Боите се ослободени од тешки метали како Хром,Олово,Кадмиум,Бариум и т.н.Напомена:Пред печатењето потребно е да се направи тест проба со која ќе потврдите дека материјалот е погоден за печатење со овие бои.Боите не смеат да се мешаат со други типови на бои.