Ние сме специјализирани

Хеми Продукт е компанија со повеќе од 20 години искуство во индустријата со бои за печатење,работиме со најнови технологии и најнови продукти,со големо внимание на квалитет и безбедност за околината.

Види ги сите производи

Бои за текстил видете ги нашите производи за печатење на текстил Скринтекс П,Скринтекс ТР,Еластилтекс,Скринпласт и Аквапласт.
Хеми Продукт е единствена компанија во Македонија која се бави со производство на ПВЦ бои.
На база на разредувачи со врвен квалитет